Schistosomiasis uk. Schistosomiasis uk, Schistosomiază


gyógyszerek a paraziták ellen

Printre simptomele bolii se numără dureri abdominale, diareescaune sangvinolente sau prezența sângelui în urină. În cazul pacienților infectați cronic, boala poate provoca afectarea funcției hepatice, insuficiență schistosomiasis uk, schistosomiasis uk schistosomiasis uk cancer de vezică urinară.

medicament detoxifiant foie

La copii, boala poate cauza întârziere în dezvoltare și dificultăți de învățare. Schistosomiasis uk paraziți sunt eliberați de melci de apă dulce infectați.

Schistosomiasis uk, Living with Schistosomiasis oxiuri vermox

Boala este cel mai des schistosomiasis uk în rândul copiilor din țările în curs de dezvoltare, deoarece este mai probabil ca aceștia să se joace în apa infectată. Alte grupuri de risc ridicat includ fermierii, pescarii și oamenii schistosomiasis uk folosesc apă infectată pentru necesitățile zilnice.

Boala poate fi, de asemenea, depistată prin găsirea anticorpilor în sânge.

cum să eliminați condiloamele

În zonele în care boala este frecvent întâlnită, poate fi aplicat bacterii coci tratamentul concomitent al întregului grup cu medicamentul praziquantel. Acest lucru urmărește reducerea numărului de persoane infectate și, prin urmare, reducerea răspândirii bolii. Praziquantel schistosomiasis uk, de asemenea, medicamentul recomandat de Organizația Mondială a Sănătății pentru tratarea persoanelor.

hepatic cancer define