Scaunul ferges, FERGUS Scaun bar


Controversatul jucator australian a avut o izbucnire nervoasa la sfarsitul setului 2, pierdut in tie-break, cand arbitrul de scaun Fergus Murphy i-a acordat o penalizare de un punct, ca urmare a comportamentului sau nesportiv. Cel mai rau din tenis.

scaunul ferges condiloame formarea lor

De fiecare data cand joc, face ceva prostesc. De fiecare data.

scaunul ferges cancer colon hereditaire

Kyrgios s-a dus la vestiare doar ca sa sparga doua rachete Dupa acest moment controversat, Nick Kyrgios i-a cerut arbitrului Fergus Murphy permisiunea de a merge scaunul ferges vestiare. Oficialul i-a declinat cererea, dar australianul a ignorat vointa oficialului si a ajuns la vestiare avand doua rachete in maini. Imaginile surprinse ne arata cum Nick Kyrgios rupe cele doua rachete, dupa care se intoarce pe teren.

scaunul ferges bandă de curățare pentru paraziți

La finalul jocului, Nick Kyrgios a refuzat sa-i stranga mana adversarului sau, Karen Kachanov, dupa care a scuipat in directia arbitrului de scaun, Scaunul ferges Murphy. Kyrgios a demonstrat din nou, asadar, ca, in ciuda talentului scaunul ferges urias, temperamentul si rabdarea sunt elementele pe care le are de imbunatatit inainte de a se putea apropia de top-ul 10 ATP. Activeaza scaunul ferges Dezactiveaza comentariile.

scaunul ferges kefir giardiasissal