Paraziti pinot, | Crama Murfatlar | Daniela on Vimeo


Paraziti pinot. Account Options

Aproape la unison, viticultorii spun că temperaturile iernii n-au reuşit să afecteze viile, cel puţin până în prezent. Ţinând cont de particularităţile acestei culturi, şansele să mai poată fi atinsă semnificativ de temperaturile negative sunt din ce în ce mai mici.

paraziti pinot doi paraziți gazdă

De acum încolo, producţia de struguri va fi determinată, în mod esenţial, de modul paraziti pinot întreţinere a plantaţiei. Pe tema lucrărilor agricole care vor fi executate în vie în luna martie, am purtat discuţii cu câţiva viticultori, ocazie cu care am aflat lucruri deosebit de utile. Şi sperăm c, de acum încolo iarna nu va mai avea forţă, ca să ne poată afecta via În paraziti pinot lucrărilor din luna martie, interlocutorul nostru spune că, în primul rând, va continua cu tăierile, aflate chiar acum paraziti pinot curs de execuţie.

Practic, se tunde via pe rând şi cu tocătorul paraziti pinot toacă resturile vegetale, papillomavirus symptoms, astfel, se redau naturii. După aceasta, vom efectua deschiderea rândurilor, cu discul, lucrare prin care se trage pământul de pe rândul viei.

Deoarece în toamnă via a fost acoperită, pentru a se proteja locurile altoirii de îngheţ, acum urmează descoperirea Tot în martie, o operaţiune importantă în vie o reprezintă aplicarea îngrăşămintelor şi a amendamentelor.

Anunturi agricole

Cu menţiunea că acesta trebuie pus înainte de a deschide rândurile, pentru a se putea încorpora mai bine în sol. Cât priveşte cantitatea, noi dăm cam 20 de tone pe hectar. La un interval de ani, administratorul societăţii aprovizionează solul cu amendamente.

 • Turul Franţei , mai deschis ca niciodată. Cine se impune anul acesta?
 • O ciuprecă - parazit distruge plantațiile de viță-de-vie natural-aloevera.
 • Bacterie qui mange le plastique
 • Gigi Becali și Valeriu Argăseală vor fi aduși cu mandat la tribunal.
 • Cum să vindecăm infecția cu papilomavirus
 • | Crama Murfatlar | Daniela on Vimeo
 • Stiai ca bauturile alcoolice au schimbat lumea?
 • Cum să elimini paraziții morți

Mergem pe circa tone la hectar. Care este explicaţia aplicării amendamentelor la acest interval de timp?

Account Options

Nu uitaţi de curăţarea tulpinilor! În opinia acestuia, o lucrare importantă, care este însă ignorată de către viticultorii mai puţin experimentaţi, o reprezintă curăţarea tulpinilor. Pe măsură ce via creşte, sub coaja acesteia apar foarte mulţi paraziţi. Am avut şi temperaturi de -6 grade Celsius şi de -8 grade Celsius, în câteva nopţi.

Or, via rezistă până la de grade Celsius, deci n-am avut emoţii în această iarnă.

paraziti pinot produse chimice pentru viermi

În toamnă am dat cu zeamă bordeleză, ca să protezeje via În privinţa lucrărilor viticole din luna martie, interlocutorul nostru spune că va începe cu arătura, apoi va paraziti pinot cu stropirile şi tăierile.

Cum facem? Vom ara un rând da şi unul ba, la o adâncime cuprinsă între 10 şi 15 centimetri.

 1. Papiloame în ombilic cum să se retragă
 2. INdiVINO | The Wine Store
 3. Fara a avea pretentia de a fi exhaustive aceste articole au mai mult un rol informativ.
 4. Vinurile Murfatlar - să descoperim băutura de aur a Dobrogei - ImperialTransilvania

Despre stropiri vă pot spune că le facem împotriva atacurilor acarienilor. Folosim produse care conţin zeamă bordeleză şi calciu. Noi deţinem 18 soiuri de vie şi încercăm ca pe fiecare să-l tratăm diferit.

De exemplu, Feteasca o tai foarte târziu. Cabernetul şi Burgundul i-am tăiat astă-toamnă. Rieslingul, deoarece rezistă la frig, eu îl tai mai devreme.

Ineos, echipa de bătut

Principiul este ca soiurile care nu rezistă la frig să le tăiem mai târziu. N-au fost nici geruri ridicate, nici chiciură, cum s-a întâmplat anul trecut, deci pot să vă spun că plantaţia arată bine din acest punct de vedere.

Winecast: Pinot Noir

Legat de lucrările planificate a fi executate în martie, interlocutorul nostru spune că, după intervenţiile manuale - tăiat, legat etc. În opinia interlcutorului nostru, via paraziti pinot supravegheată foarte atent în luna martie, o dată cu apariţia mugurilor, care pot fi atacaţi de cotar, cu urmări extrem de negative.

blogul de companie a ceea ce a fost candva M1.Crama Atelier

Sigur, atunci când îţi permiţi, poţi să dai acest tratament preventiv, deoarece este destul de costisitor. În acest scop, se aplică insecticidul Karate Zeon.

De obicei, se practică în plantaţiile vechi, care sunt mai afectate de cotar.

paraziti pinot câte zile pentru tratamentul enterobiozei

Deci, noi vom urmări cum evoluează lucrurile şi vom stropi dacă va fi cazul. La un interval de ani, Familia Vlădoi aplică îngrăşăminte.

Vinuri si sampanie

Noi aplicăm direct gunoi de paraziti pinot, cam între 10 şi 20 de tone la hectar. Stropitul îl facem pentru distrugerea resturilor de acarieni, care ies la primele raze solare, şi a păianjenilor, care încep să activeze. Atenţie, via se stropeşte înainte ca aceasta să înceapă să înmugurească.

Referitor la produsele folosite, Laszlo Hetei susţine că optează pentru substanţele cu sulf. Aplicăm până la kilograme pe hectar. Un articol publicat în revista Ferma nr.