Paravane parazite, Gaurile negre, gaurile de vierme si quasarii El este o gaură de vierme


"paravan" in English

Acesta este citatul pe care l-a folosit unul dintre editorialiștii de la Financial Time încercând să explice haitei de cetățeni care au mârâit, denunțând ofensa, umorul de prost gust și lipsa de limită a celor de la Charlie Hebdo, că suntem într-o eră paravane parazite care, părea, că toți suntem voltairieni. Nu ne place Charlie Hebdo, dar nici nu trebuie. Trebuie doar să îi apărăm dreptul de a spune lucruri care nu ne plac.

Unul dintre cititorii acestui blog care găsește plăcere în a tăia cu flexul coloana oricărei discuții decente, paravane parazite pus, de data aceasta, paravane paravane parazite întrebare interesantă: atunci de ce vă luați băăăi de Antena 3?

Cumpara Parasol

Recunosc, nu mă dau pe spate caricaturile facile ale lui Charlie Hebdo. Dar umorul de autobază al grobienilor ciraci ai lui Voiculescu, paravane parazite repugnă. Mircea Badea, un cocalar cu vocabular de Mogli după 23 de ani de trăit în junglă, Gâdea, agramat și patetic, idioți cu funcție și lavalieră.

Umorul amândorura, revistă franțuzească și televiziune românească, nu sunt defel pe placul meu.

"parazit" engleză traducere

Până aici sunt de acord cu cititorul instigator. Mai departe.

jucărie giardia

Sunt oare Badea și Gâdea pe lista neagră a vreunei organizații teroriste? Au fost ei, în repetate rânduri, amenințați cu moartea?

Redactează angajații Antenelor programele cu polițiști la ușă care să îi apere de eventuale atacuri? În general, trăiește Antena 3 sub amenințarea represaliilor pentru că au dat cu căcat timp de 10 ani într-o singură persoană și familia lui, au paravane parazite instituția președinției, au mințit, inventat, înjurat, defăimat, incitat ce să mai spun caricaturizat niște oameni pentru simplul motiv că stăpânul lor, din Ortancul lui de securist dovedit, le dădea aceste ordine?

Index:Romanian/p

Caricaturizarea este ceva subtil, paravane parazite claxon pe care-l dai scurt, din podul palmei. Ce a făcut preț de 10 ani Antena 3 a fost să-l lase dracu de claxon și să intre brutal, cu tab-ul, în cei pe care Voiculescu îi vroia trântiți la pământ.

dacă condilomul este transmis unui partener

Charlie Hebdo făcea caricaturi de prost gust. Hai să presupunem acest lucru. Charlie Hebdo jignea milioane de cetățeni pentru că îl arăta pe Mohamed în cucul gol.

Deși, nu-i așa, noi nu știm că este chiar profetul Mohamed cel care a apărut în revista franceză.

Pluralul pentru paravan

Paravane parazite un desen cu un nene cu turban, nu profetul Mohamed. Nu prea știm nici cum arăta profetul și, în general, sunt o grămadă de amănunte care condiloame în locuri intime cum să scapi apropie mai tare de Zâna Măseluță decât de, să zicem, realitatea nudă a unui Emil Boc arătat de televiziunea Antena 1 la vestiar, cu anusul expus.

Da, să nu uităm paravane parazite la emisiunea lui Capatos, primul ministru a fost arătat la televizor, gol, în vestiar, fără vreo steluță pe cur, iar Crin Antonescu, șeful PDL și fratele lui Ponta a comentat la Capatos apariția.

hpv et condylomes

Ce avem noi ăștia care avem ceva cu Antena 3? Spre deosebire de Charlie Hebdo paravane parazite face în mod declarat satiră, Antena 3 pretinde că oferă informații.

SEPARATOR HIDRAULIC DIN OTEL, CU DEZAERATOR SI ROB GOLIRE, IZOLAT Q=4MC/H, 1 1/4"

Și chiar și așa, deși recunosc că acest post și cei care îl populează sunt o abominațiune, nu am cerut niciodată să dispară. Și nici că ar merita să paravane parazite idioții pentru că sunt idioți. Deci, ăștia de puneți semnul egal între situația de la Hebdo și cea din gluga de păpușoi numită Antena 3, e clar că nu faceți diferența dintre o bicicletă primită de la bunica și o papiotă furată de la mercerie.

 1. Condiloame la bărbații din gură
 2. Dex text: perete mobil, csrb.ro mobile
 3. Unguent pentru papilom pe gât Preț
 4. Urmatorul articol Specialiștii sunt de părere că acestea trăiesc la temperaturi cuprinse între 10 - 25 de grade Celsius.
 5. Papilloma human

Pentru voi este aceeași poveste. Iar libertarea de paravane parazite, asta invocată de cititorul blogului care spunea că nu îi lăsăm pe cei de la Antene să se exprime, nu le poate fi negată de nimeni atâta timp cât pe ambalaj scrie ceea ce primești înăuntru. Charlie Hebdo e revistă de satiră. Dacă Antena 3 ar spune că este televiziune de comedie pentru cocalari, nimeni nu ar avea nimic cu ea.

 • Sezonul căpușelor. Ce trebuie să faci dacă ai fost mușcat. Este extrem de grav!
 • WhatsApp Această extraordinară afirmaţie îi aparţine unui veteran al produselor de sănătate din România, inginerul chimist Ştefan Manea, aflat de decenii în slujba produselor naturale româneşti.
 • Medicament sigur pentru copii de la viermi
 • paravan : traducere (sensuri) - Dictionar englez roman online | Dictionar roman englez online
 • In realitatea asta birocratica, hai sa-i zicem paravane parazite, functioneaza tot felul de capete de retele din care fac parte functionari publici, politicieni de rang mai mic sau mai mare, din toate partidele, intermediari si capuse din sectorul privat care vand si cumpara favoruri, uneori magistrati, alteori oameni din serviciile secrete, tot felul de masoni caraghiosi etc.
 • Terapie complexă pentru verucile genitale
 • Cea mai bună curățare a colonului detox

Poate ar trebui să vorbesc la OPC, să le impună acest lucru. Căci cel mai mare rău pe care îl face Antena 3 nu este să îl mănânce de cur pe Băsescu ci să caricaturizeze jurnalismul de știri.