Mânuie mărgele


Account Options

Adăugați în lista de dorințe Instalați Efectuarea propriilor cercei acasă este un atelier distractiv care poate fi finalizat în doar câteva minute. Cerceii pot fi cadouri unice de casă și cu siguranță au o impresie pentru prietenul sau familia ta, sau poți să-ți faci și tu singur! Mai întâi, face cercei cu margele 1.

  • Tratarea modelelor de mărgele din copilărie
  • Pastile viermi noi
  • Set de brățară și colier lucrat manual din scoici naturale, mărgele în – csrb.ro
  • Aparat detoxifiere picioare pret

Colectați materialele de care aveți nevoie. Pentru a realiza aceste cercei de bilete, aveți nevoie de: două capuri sârmă cu cap ca unghiimânuie mărgele curbat, două cercei cârlig sârmă și un număr de margele, pot fi perle, cristale, plastic sau ochelari la gustul tau.

mânuie mărgele

Introduceți bilele în cap. Numărul de margele depinde de cât de mari sunt margelele dvs.

Mai multe din această colecție

Tăiați capul la dimensiunea necesară. Pentru a tăia capul, utilizați clești.

mânuie mărgele

Lăsați câțiva centimetri între ultimele margele și vârful capului. Îndoiți capul capului. Utilizați cleștii pentru a îndoi capul capului, pentru a forma un cerc complet.

mânuie mărgele

Atașați cerceii. Luați unul dintre cercei și utilizați cleștii pentru a deschide cercul la capătul cârligului. Bubați cercul de vârf în capătul deschis al bucșei de cerc.

  1. Primesti puncte de fidelitate Cum functioneaza?
  2. KalimeraMark Colier pietre si margele handmade lucru manual -

Închideți cercul din nou la capătul cârligului. Acoperiți și strângeți cercul la capătul cârligului cu cleștii.

mânuie mărgele

Asigurați-vă că ați închis strâns, astfel încât cerceii să nu deschidă o mizerie. Repetați același proces. Colectați materialul. Pentru a realiza o cusătură de cusătură, aveți nevoie mânuie mărgele două cercei și două cercei de blocare din cauciuc sau din cauciuc în spatele urechii. De asemenea, aveți nevoie de împușcat cu lipici sau de superglue.

Abonare noutati

Alte materiale vor depinde de ce fel de cercei doriți să faceți, folosiți perle sau margele, țesături colorate sau lipici glitter.

Curățați cerceoul. Utilizați o cârpă umedă sau potriviți căștile pentru a aplica alcool pentru a curăța cerceii. Acest lucru va elimina praful și va face cerceii în siguranță.

In fiecare am pus cate putin din mine - nu numai ca efort, dar mai ales ca incarcatura emotionala. Salvează anunțul. Numar culori: Model cu diagrama cusut in anul

De asemenea, puteți utiliza șmirghel pentru a realiza cercei brute, deoarece acest lucru va ajuta la lipirea adezivului mai bine. Decorați cerceii. Acum aveți mânuie mărgele de a lipi pe fața cernelei orice doriți.

mânuie mărgele Perlele sau margelele din sticla sau perlele sunt alegeri usoare care pot produce cercei simple si frumoase. Doar puneți o picătură de clei pe cercel și apăsați mărgelele, țineți-o un minut până când lipiciul se întărește.

Această aplicație oferă o referință pentru cei dintre voi care au dorința de a face cercei pe care vă puteți face cu mâinile acasă, desigur, cu un model sau margele după cum doriți. Afișați mai mult.