Inelul viermei, Joc cu inele, Viermele Wobbly


Vierme comun.

Locuită de oameni competenți (chiar și) în propriile incompetențe

Ciclul de viață al râmei Corpul viermii de pământ este format din. Ciclul de viață al râmei Un faringe muscular puternic este localizat în spatele deschiderii gurii, trecând în esofagul subțire, și apoi în vasul vast.

inelul viermei paraziți de documentație geografică națională

În gâscă, mâncarea se acumulează și este udată. După aceea, intră în stomacul de mestecat muscular, care arată ca o pungă cu pereți duri groși.

Viermele wobbly - Joc cu inele, Viermele Wobbly

Apoi, mâncarea este sfărâmată, după care contracția pereților musculari ai stomacului se deplasează într-un tub mic - intestinul. Aici, sub influența sucurilor digestive, alimentele sunt digerate, prin peretele intestinului, substanțele nutritive sunt absorbite în cavitatea corpului și intră în fluxul sanguin.

Cu sânge, nutrienții sunt transportați în tot corpul viermilor. Resturile alimentare nedigerite sunt aruncate prin anus.

inelul viermei tratamentul paraziților gastrici la om

Organe excretorii Organele excretoare ale viermei sunt formate din cele mai fine tubule convertite albicioase. Ei se află în perechi în aproape fiecare segment al corpului viermei. Fiecare tub la un capăt se deschide cu o extensie în formă de pâlnie în cavitatea corpului.

  • Vaccino hpv ogni quanto
  • În ciuda acestor cazuri, numărul incidentelor de acest gen sunt scăzute semnificativ la mulinetele cu Mag Sealed, așa cum este prezentat în figura din dreapta.

Celălalt capăt se deschide spre exterior pe partea inelul viermei a animalului cu o gaură foarte mică. Prin inelul viermei tuburi, acolo se acumulează substanțe inutile din cavitatea corpului. Sistem nervos Sistemul nervos al unui vierme de pământ este mai complex decât cel al unei hidre.

Este localizat pe partea abdominală a corpului și arată ca un lanț lung - acesta este așa-numitul lanț nervos abdominal. Fiecare segment al corpului are un nod dublu nervos.

Navigare articole

Toate nodurile sunt interconectate de jumpers. La capătul frontal al corpului din faringe, două jumperi se îndepărtează de lanțul neuronal.

  • Retete detoxifiere organism
  • Breaking News.

Aceștia acoperă faringele la dreapta și la stânga, formând un inel nervos periofaringian. Deasupra în helminthiasis helminthias droguri invazive periofaringian există o îngroșare.

Inelul viermei, Tratament pentru viermi din familie

Acesta este nodul nervos faringian. Mulți inelul viermei subțiri se îndepărtează de el în față, parte a corpului viermului.

inelul viermei cum să elimini paraziții din colon

Acest lucru explică marea sensibilitate a acestei părți a corpului. Această caracteristică structurală a viermei de pământ are o valoare de protecție. Se trece prin țesuturile și organele corpului, sistemul nervos al râmei și al altor animale reglează și combină activitățile tuturor organelor, combinându-le într-un întreg - corpul animalului.

inelul viermei cancer hormonal sintomas

Simetria corpului Spre deosebire inelul viermei hidra și multe alte coelenterate, corpul viermilor de pământ are o pronunțată simetrie bilaterală a corpului. La animalele cu o astfel de structură, corpul este împărțit în două jumătăți identice, dreapta și stânga - singurul plan de simetrie care poate fi desenat de-a lungul axei principale a corpului, de la gură la anus.

Simetria inelul viermei este caracteristică viermilor și multor altor animale.

viermele inel - Traducere în engleză - exemple în română | Reverso Context

Tranziția viermilor de la simetria radială a corpului, caracteristică strămoșilor lor - intestinali, la simetrie bilaterală se explică prin trecerea lor de la un stil de viață plutitor sau inelul viermei la crawling, la un stil de viață terestru. În consecință, dezvoltarea animalelor multicelulare de diferite forme de simetrie este asociată cu o schimbare a condițiilor existenței lor. Animale, viermi de subordine.

inelul viermei helminthosporium incurvatum

Corpul viermii de pământ este inelul viermei din segmente în formă de inel, numărul de segmente poate ajunge până la În mișcare, râmele se bazează pe peri scurti care sunt localizați pe segmentele corpului. Când studiem structura viermilor de pământ, este clar că, spre deosebire de un vierme, corpul său arată ca un tub lung. Viermii de inelul viermei sunt comune pe toată planeta, cu excepția Antarcticii.