Helminthosporium cactivorum. Înfrângerea florii din interior


Cactusul a încetat să crească în timpul perioadei de vegetație activă.

Lipsa luminii, deplasarea într-un loc nou, transplantul necorespunzător, epuizarea după înflorire. Deficiența oligoelementelor: azot, fosfor, cupru, molibden, bor, clor, iod. Cactus ridică, se usucă. Rădăcină de rădăcină tulpină moale.

Tulpini schimba culoarea: cactus devine palid, reddens, se transformă galben de mai jos. Reacția la schimbarea iluminatului. Luminozitate sau roșeață - lumină prea puternică.

Înfrângerea florii din interior

Pallor este deficiența lui. Culoare galbenă, maro - posibile deteriorări ale putregaiului, boli bacteriene sau virale. Împușcă boboci, segmente de tulpină. Helminthosporium cactivorum dispare.

Reacția la stres din transpoziție, apă rece, deficiențe nutriționale. Pe plantă helminthosporium cactivorum colonie de insecte mici - afecțiunea afidelor. Fotografiile își pierd tonul, se usucă, mor. Proiectarea, udarea cu apă rece.

carte cactusi.pdf

Rădăcină de rădăcini. Lumină - poate arsură sau lipsă de minerale. Diferite tipuri de putregai, înfrângerea de viruși sau de bacterii. Pete de culoare de bronz, și există un acarian păianjen. Răni sau fisuri pe tulpină.

Boli cauzate de procesele metabolice și alte fiziologice.

Dăunătoare mecanică, îngrășăminte în exces, în special azot. Cactusul de la rădăcină a început să devină negru, țesuturile "devin limpezi", transformându-se într-un șiret. Umplerea în apă în combinație cu temperatură scăzută. Tulburare târzie sau "picior negru". Rotați pe laturile și vârfurile tulpinilor, în culoarea gri închis.

 1. Unde se tratează condilomul

Uneori există mucegai pe cactus. Înfrângerea putregaiului gri.

papillomavirus humains traitement papilom uman la bărbați

Pe tulpina de cactus umed negru sau pete maro, similare cu scurgeri. Alternaria sau putregaiul negru.

Xerophilia_Sp_No__ro_, Helminthosporium cactivorum

Cactus pales, se usuca treptat. Dacă tăiați tulpina, carnea helminthosporium cactivorum interior este uscată. Fomaz, altfel putregai uscat. Divorțuri sau pete dure, dure, care seamănă cu culoarea ruginei.

 • Boli ale cactusilor. Dăunători și boli ale cactilor: descriere și tratament
 • Xerophilia_Sp_No__ro_, Helminthosporium cactivorum
 • Metode de gestionare a viermilor
 • Xerophilia_Sp_No__ro_, Helminthosporium cactivorum
 • Boli ale cactusilor.
 • Papiloma virus labial
 • Helminthosporium cactivorum Înfrângerea florii din interior
 • Frământat paraziți merlangus

Ardeți de la soare direct, contactați cu apă rece pe tulpină, o scădere bruscă a temperaturii. Dăunăre virală sau bacteriană. Pe partea laterală sau pe partea superioară a tijei sunt deprimate, acoperite cu o crustă uscată de fulgi de lumină și maro închis.

Ele cresc rapid în dimensiune.

Boli ale cactusilor. Dăunători și boli ale cactilor: descriere și tratament

Punctul brun provocat de ciuperci. Vârfurile lăstarilor se usucă, pe tulpini se formează pete în formă de inel, asemănătoare unui arbore de plută. Infecții fungice sau virale.

Clape maronii solide pe tulpini. Albăstrui, ca și cum ar fi raidul pufos, tulpinile se usucă.

Plante de acasă Cactusul a început să putrezească. De ce se întâmplă asta, ce se întâmplă dacă procesul decurge de jos?

Tulpinile strălucesc, devin galbene, pe ele apar păpuși albe. Cloroza - o încălcare a procesului de fotosinteză. Cloroza infecțioasă este cauzată de viruși și ciuperci.

Helminthosporium cactivorum Înfrângerea florii din interior

Purtători de cloroză - păduche afidă și păianjen. Umflăturile sferice pe rădăcini, se usucă treptat, se înnegrează la tăiere.

tratarea apei pentru giardia margele de tip

Tulpina unui cactus se estompează, scântește, apoi cade, rădăcina gâtului. Airlogging, excesul de udare.

Este posibil să salvezi dacă a început să doară de jos, la bază?

Fusarium, putregai de fusariu. Stemul se întunecă, devine maroniu și se înmoaie. Înăuntru este o masă care arată ca jeleu.

papilom la o pisică papilloma virus sintomi prurito

A murit de pe rădăcini fără putregai. Umplerea helminthosporium cactivorum și supraîncălzirea solului în timpul verii. Nu există înflorire, sau este scurt. Nu este suficientă lumină, nu a existat o iarnă rece, programul de udare a fost deranjat, deplasarea era prea mare.

Este posibil să salvezi dacă a început să doară de jos, la bază?

Cactușii tineri se îndoaie și se usucă. Helminthosporosis rot sau pyrenophorosis. Puieții sunt deformați, devin negri și putrezesc. Pe corpul rănilor de cactus, prin găuri și urme strălucitoare de argint.

 • Boli ale cactusilor. Dăunători și boli ale cactilor: descriere și tratament
 • Helminthosporium cactivorum Înfrângerea florii din interior
 • Sinonasal papilloma icd 10
 • Boli ale cactusilor. Dăunători și boli ale cactilor: descriere și tratament
 • Boli ale cactusilor.
 • Stadiile tratamentului viermilor
 • Viermi în timpul sarcinii

Slugi sau melci. Acordați atenție leziunilor helminthosporium cactivorum de cactuși. Daunele mecanice fisuri, răni, tăieturi nu sunt în sine înșelătoare.

medicament pentru diferiți viermi parazitii din gura

Aceasta este poarta pentru infecție. Dacă rănile nu sunt tratate, cactusul se poate infecta și poate deveni grav bolnav. Asigurați-vă că dezinfectați zona helminthosporium cactivorum prin stropire cu cărbune activ, cretă sfărâmată sau pulbere de sulf coloidal și uscați-o. În procesul de vindecare, zona va fi acoperită cu un strat de celule moarte și apoi vindecată.

hpv virus german eliminarea eficientă a organismului din paraziți

Dacă nu există nimic la îndemână, iodul obișnuit sau verde va face. Boli ale cactusilor cauzate de ciuperci și bacterii: cum să recunoască și cum să se ocupe de acestea "Corpul" cărnoase al unui cactus este un fel de cămară pentru depozitarea nutrienților și umidității.

medicamente toxice scăzute pentru viermi negii genitali au dispărut singuri