Condilomul limbii


Nu am observat nici o amelioare. As dori sa va mai intreb cat de periculoase sunt aceste condiloame bucale si daca duc in mod cert la cancerul bucal.

Papilomavirusul uman prescurtat HPV dupa denumirea lui din limba engleza "human papillomavirus" este o infectie virala care se transmite intre oameni prin contactul piele pe piele.

Eu sunt foarte speriata din aceasta cauza. Radiofrecventa este condilomul limbii varianta de tratament?

condilomul limbii

Pentru ca din cate m-am documentat multi medici sunt impotriva laserului, considerandu-l cancerigen. Ar putea fi vorba de tratamente locale cu anumite solutii? Eventual naturiste? Si o ultima intrebare: sexul condilomul limbii este modul de transmitere al acestor condiloame?

condilomul limbii

Daca da, atunci de ce sunt atat de rare? Cele genitale fiind foarte raspandite.

Tipuri de papiloame

Intreb acest lucru pentru ca prietenul meu nu are simptome si nu-mi explic. Este primul barbat din viata mea.

condilomul limbii

Mai poate fi vorba in cazul meu de sex oral? Condiloamele fiind foarte mici, de neperceput uneori cu ochiul liber, as putea sa ma recontaminez de fiecare data. Nu as vrea sa-mi indepartez prietenul si mai mult, aceasta boala afectandu-ne deja viata de cuplu, dar totodata vreau sa fiu sanatoasa.

Facilitati de tratament

Acum 2 luni am fost diagnosticata cu, condiloame in zona genitala pe care le-a tratat cu Condilyne au disparut dupa 3 zile de aplicare dar la aprox o sapt mi-a aparut unul tot in acelasi loc. Am inceput sa iau Echinacea dar de cateva zile dinou "surpriza" : mi-au aparut pe limba in zona gatului ceva.

HPV este un acronim de la human papiloma virus sau, in limba romana, mai cunoscut ca virusul Papiloma uman. Si este important de stiut ca condilomul limbii nu  poate preveni infectarea cu acest virus. Tipuri de virusuri Papiloma Exista peste de tulpini de virusuri Papiloma umane. Cele mai importante trei mari tulpini sunt: de pe piele - care duc la aparitia diverselor excrescente, indiferent daca e vorba despre zona gatului, de zona axilara, de talpi sau de palme. Acestea se iau prin atingere cu o alta persoana sau cu obiecte contaminate.

Ce ma sfatuiti sa iau? Dacă nu aveți cont pe forum, înregistrați-vă aici. Alte subiecte care v-ar putea interesa: 3.

condilomul limbii