Condilom fluconazol


El se foloseşte în tratamentul condiloamelor acuminate externe veruci perianale şi condilom fluconazolcare afectează penisul la bărbat şi condilom fluconazol anogenitală externă la femeie.

condilom fluconazol

Tratment negi genitali » Secțiunea: Forum medical Am mai citit de o crema Wartec. Multumesc Tratament cu condyline » Secțiunea: Forum medical Am facut doua tratamente cu antibiotice pentru infectie urinara cu 4 ecografii si doua examene de urocultura.

Urocultura a fost mereu sterila. Asa ca Mi-a dat o crema Wartec si ma dau cu ea de 3 zile. Mi s-a spus ca este posibil sa fac retentie Si pana atunci as avea nevoie de sfatul unui specialist ca sa ma ajute sa le dau inapoi.

condilom fluconazol

Astept cu nerabdare raspunsul dvs. Veruci zona genitalaaa si anala!!! Multumesc anticipat Negi genitali - candida - secretii abundente - ganglion inghinal » Secțiunea: Forum medical S-a facut recoltare pentru testul Papanicolau si pentru examen secretie vaginala.

condilom fluconazol

Rezultatul examenului microbiologic : Candida albicans. Rezultatul testului Papanicolau a fost 'bun', atat mi s-a spus. Au mai reaparut 2.

condilom fluconazol

Va multumesc pentru timpul acordat.