Condilom condilină, Condiloame in zona perianala


Vegetatii » Secțiunea: Forum medical HPV » Secțiunea: Forum medical Infectie cu virusul HPV, am eliminat veruca cu condilin, dupa o perioada au inceput sa imi apara din ce in ce mai multe, am un condilom condilină jumate Condiloame acuminate » Secțiunea: Forum medical In condilom condilină cu mai bine de 15 ani, mi-au aparut condiloame acuminate pe gland.

pentru a ti repara viermele enterobius vermicularis was ist das

La acea data m-am prezentat la un control medical unde mi sa spus ca nu este nimic grav este ceva normal sa apara acele mici excrescente albe in acea zona. Am crezut, si nu mi-am facut probleme.

Condilomatoza » Secțiunea: Forum medical Am fost diagnosticata cu aceasta boala anul trecut, in octombrie si de atunci incerc sa scap de aceste condiloame, insa fara rezultat. Am fost anul trecut la o doamna doctor care mi-a recomandat tratament homeopat: granule thuia, sulphur si psorinum si cauterizare laser a condiloamelor existente.

viermi la copii ce este bacterii folositoare

De anul trecut din Am niste intrebari pentru care nu am gasit raspunsuri clare, sau am gasit, dar foarte vag. Daca poate cineva sa imi raspunda concret la urmatoarele chestiuni, voi fi mult mai luminata in privinta bolii mele.

Din momentul, cand am descoperit ca sunt infectata cu HPV si prezint condilomatoza, Va rog din tot Verurci » Secțiunea: Forum medical Negi genitali ajutor » Secțiunea: Forum medical Condiline condyline retragere de detox colon papiloame vegetative » Secțiunea: Forum medical Buna ziua, Am o intrebare si o mare problema.

medicament eficient pentru viermi o dată simptomele și tratamentul viermilor la copii

Sunt intr o relatie cu un baiat de 1 an si 8 luni.