Comprimate antitumorale, DVR Pharm Ciuperca tibetana - 60 comprimate (Suplimente nutritive) - Preturi


Recomandare: actiunea protectoare a mesna se exercita asupra cailor urinare.

Ce sunt citostaticele?

Celelalte masuri de precautie si insotitoare nu sunt afectate si pot fi continuate in cazul tratamentului cu antineoplazice. Contraindicații: In caz de hipersensibilitate cunoscuta la mesna sau la unul din excipienti.

Prevenirea si tratarea Cancerului

Riscul reactiilor alergice sau anafilactice este crescut in cazul afectiunilor autoimune lupus eritematos, anumite forme comprimate antitumorale boli inflamatorii renale sau in anumite forme de afectiuni articulare. Din aceste motive, trebuie informat medicul asupra prezentei in antecedente a oricarei afectiuni din cele mentionate mai sus.

Deoarece administrarea Uromitexan se efectueaza doar impreuna cu oxaza-fosforinele ciclofosfamida, ifosfamida, trofosfamidatrebuie luate in considerare si contraindicatiile acestora. Indicatiile trebuie respectate, in caz contrar actiunea produsului nefiind cea scontata.

Detalii Oncoforte® este un supliment alimentar recomandat in afectiuni tumorale.

Concomitent cu inceperea terapiei antitumorale, Uromitexan, respectiv substanta activa, mesna, se administreaza ca solutie injectabila i.

Administrarea de Uromitexan se va face la 2 si, respectiv, 6 ore de la inceperea tratamentului cu citostatice.

comprimate antitumorale

Medicul Dvs. Remarca: daca la ore de la administrarea de Uromitexan apare senzatia de greata, se va administra mesna i. In acest caz, trebuie informat medicul.

comprimate antitumorale

Durata administrarii de Uromitexan depinde de durata terapiei antitumorale. Acțiune: Antidot comprimate antitumorale oxazafosforinelor Uroprotector. Protectia impotriva leziunilor cailor urinare in terapia antitumorala.

Puteti evalua

Excipienti: lactoza monohidrat, calciu-hidrogenfosfat-dihidrat, stearat de magneziu, povidon, metil-hidroxi-propilceluloza, macrogoldioxid de titan, dimeticon-dioxid de siliciu, celuloza microcristalina, amidon de porumb. Precauții: Comprimate antitumorale si alaptare: studiile efectuate pe animale nu au evidentiat efecte embriotoxice si teratogene ale Uromitexan.

Precautii: administrarea de Uromitexan la copii nu a fost suficient cercetata pana in prezent. Nu au fost efectuate cercetari speciale pentru administrarea produsului la pacienti varstnici.

Descrierea produsului Contine un extract de inalta puritate din Ciuperca tibetana Cordyceps sinensiscomprimate antitumorale de Sofranul de India Curcuma longa. Aceasta combinatie este printre cele mai puternice antitumorale din lume, dar nu doar atat: Ciuperca tibetana este eficienta si in afectiunile ficatului hepatita, cirozain cele respiratorii infectii, astmfiind deopotriva imunostimulator si imunomodulator fiind asadar recomandata si in sensibilitate la infectii, dar si in afectiuni auto-imune. Capsula tare de gelatina — mg. Mod de administrare: Cate capsule pe zi, pe stomacul gol, cu minimum 15 minute inainte de masa. La recomandarea medicului, doza poate creste pana la 6 capsule pe zi sau mai mult.

Recomandari in cazul participarii la traficul rutier sau al manevrarii de utilaje: administrarea concomitenta de Uromitexan cu antitumorale poate genera greturi si varsaturi. Din acest motiv, capacitatea de participare activa la traficul rutier sau de manipulare a utilajelor poate fi influentata.

  1. Prezentare generala Regenerare si detoxifiere Aloe vera comprimate este un bun laxativ, care va curata organismul si intestinele.
  2. Aloe vera comprimate
  3. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.
  4. Farmacia Tei : Farmacia Tei
  5. Opinia clientilor: 3.
  6. DVR Pharm Ciuperca tibetana - 60 comprimate (Suplimente nutritive) - Preturi
  7. Citostatice – mod de acțiune, tipuri și indicații - Cancer
  8. Uromitexan mg / mg, comprimate Prospect tramadolum

Interactiuni cu alte medicamente: nu se cunosc. In cursul administrarii de Uromitexan se pot obtine rezultate fals pozitive la determinarea corpilor cetonici urinari.

Mai multe oferte

Precautii in administrare si supradozare: In cazul in care Uromitexan a fost administrat in cantitate prea mare premeditat comprimate antitumorale accidentalinformati medicul comprimate antitumorale asupra situatiei aparute. Nu este cunoscut un antidot specific pentru mesna. Testarile efectuate la indivizi sanatosi in doze zilnice unice de 6 comprimate au evidentiat: greturi, varsaturi, colici abdominale, cefalee, astenie, dureri articulare si ale membrelor, stari depresive, iritabilitate, rash cutanat, hipotensiune si tahicardie.

comprimate antitumorale

In cazuri rare, au fost raportate reactii pseudoalergice cutanate, crize hipotensive, tahicardie. In cazul administrarii concomitente cu citostaticele, reactiile adverse comprimate antitumorale pot fi clar delimitate de cele ale oxazafosforinelor sau de cele ale medicatiei insotitoare. Pentru o protectie optima, este necesar sa respectati intervalul de administrare prescris. Daca totusi ati uitat sa luati un comprimat, puteti sa vi-l administrati in urmatoarele doua ore. In cazul in care intervalul este mai mare de doua ore, este comprimate antitumorale ca Uromitexan sa fie administrat i.

Prezentare Rapidă

In acest caz, este absolut necesar sa va informati medicul. Acest risc este de circa 3,5 ori mai mare la pacientii cu afectiuni autoimune decat la pacientii cu tumori fara afectiuni autoimune. Au fost raportate: reactii pseudoalergice rash cutanat, prurit, eritem cutanat si al mucoaselor, edem urticarian, exantem pana la formarea de vezicule, comprimate antitumoralecresteri tranzitorii ale transaminazelor hepatice, ca si reactii generale nespecifice, cum ar fi febra, torpoare, greturi, varsaturi.

In cazuri izolate, s-au observat tulburari circulatorii: hipotensiune si tahicardie. In timpul tratamentului, aceste reactii adverse nu pot fi delimitate de cele datorate citostaticelor sau de cele comprimate antitumorale medicatiei insotitoare.

Citostaticele și efectele adverse Ce sunt citostaticele?

Medicul va va informa ce masuri trebuie luate in cazul acestor reactii adverse. Daca observati manifestarea unor reactii adverse nementionate anterior, va rugam sa informati medicul sau farmacistul despre ele. Prezentare ambalaj: Forma de prezentare: Uromitexan comprimate mg si mg: ambalaje cu 10 si 20 de comprimate filmate; ambalaje clinice.

comprimate antitumorale

Comprimatele Uromitexan mg si mg sunt divizabile.