Cd parazitii. Meniu de navigare


CD Parazitii - Slalom Printre Cretini

Site dedicat muzicii bune! În luna mai i se alătură Ombladon Bogdan Ionuț Pastaca.

cd parazitii

O zi mai târziu au susținut primul lor concert, la balul bobocilor de la liceul Spiru Cd parazitii din București. Succesul vânzărilor atrage cd parazitii casei de discuri "Digital Records". Urmează un nou album, lansat pe 5 apriliepurtând titlul "Nimic Normal "· Pe 23 iunie lansează "Suta", ce avea să devină albumul rap al anului.

Vânzările depășesc așteptările. Urmează cd parazitii serie de concerte prin țară și apariții pe diferite compilații. Lucru realizat, asfel că Paraziții devin prima trupă de rap din România ce apare pe soundtrack-ul unui film, cu drepturi de autor plătite, alături de nume celebre precum Ace Of Base, Neneh Cherry, Kelly Family sau Leila K martie În 21 iulie se lansează albumul "Iartă-mă" împreună cu un concert în Disco Max București.

CD hip hop Parazitii Nici o problema (1999) , RAR

La piesa cu același nume de pe album se face și un videoclip care este cenzurat la scurt timp. Casa de discuri Alpha Sound se desființează îniar Paraziții pleacă la Roton unde scot maxi-single-ul "În Focuri" la care se filmează un videoclip fără precedent în România - acesta nu are muzică!

cd parazitii

Albumul pe care apare piesa "În Focuri" se numește "Irefutabil" și apare în noiembriedevenind cel mai vândut album al trupei Paraziții înregistrează un videoclip la piesa "Bad Joke" de pe acest album, dar și aceasta va fi cenzurată de CNA. Urmează scoaterea pe piață a videoclipului "Necomercial". În apare albumul solo al lui Cd parazitii, "Sindromul Tourette".

De pe acest album va apare clipul "Vicii" cu Bitză. În următorul an,scoate și Ombladon un album solo, "Condoleanțe".

În iarna lui apare albumul aniversar care sărbătorește împlinirea a 10 ani de muzică și plecarea trupei de la labelul care i-a consacrat, Rebel Music.

Apare clipul piesei "Fuck You Romania", piesă care apare pe acest album aniversar numit "Primii 10 ani", album dublu CD, apărut în varianta necenzurată și cenzurată. Trupa va folosi pentru lansarea materialelor propria casă de producție fondată cu ceva timp în urmă, 20CM Records.

cd parazitii

În august apare Maxi single-ul "Violent" și videoclipul piesei cu același nume. În decembrie apare albumul "Confort 3", album ce aduce trupei Paraziții atât succes, cât și un nou conflict cu membrii CNA-ului. Clipul piesei "Praf", single-ul ales pentru filmarea videoclipului, stârnește reacția CNA-ului care ajunge la concluzia că acest videoclip instigă la consumul de droguri.

cd parazitii

Urmează un nou clip Paraziții, după care trupa ia o pauză pentru ca Ombladon și Cheloo sa își lanseze fiecare câte un cd parazitii solo. Pe 30 martie Cheloo își lansează cel de-al doilea album solo, intitulat "Fabricant de Gunoi", având ca piesă de promovare "Operațiunea cur Pansat", care a fost aleasa pentru primul videoclip de pe cd parazitii.

  • Tratamiento antiparasitario oxiuros
  • O zi mai târziu au susținut primul lor concert, la balul bobocilor de la liceul Spiru Haret din București.

Un al doilea videoclip a aparut ulterior pe posturile de specialitate, fiind în totalitate un clip animat al piesei "Smoke Flow", o colaborare cu Killarmy. In aprilie a aparut pe posturile de specialitate videoclipul piesei "Noapte bună, București", un featuring cu Guess Who de la Anonim, primul single de pe albumul lui Ombladon intitulat Cel mai prost din curtea școlii.

Pentru a susține campania, trupa lansează piesa cu același nume.

cd parazitii

Pe data de 6 octombrieeste lansat albumul "Slalom printre cretini remix ", album promovat împreună cu bacterii cu viermi rotunzi "Gazeta sporturilor". Pe cd parazitii de 15 iunietrupa Cd parazitii lansează albumul "Tot ce e bun tre să dispară", tot împreună cu ziarul Gazeta sporturilor, deja cunoscut pentru faptul că mai multe trupe și artiști au apelat la redacția acestuia pentru lansare de album.

In Decembrie ,desi a declarat ca uraste internetul,Cheloo alege sa isi faca un cont de YouTube unde cd parazitii isi promoveze noile materiale si sa comunice cu fanii. Mai exact,artistul a facut 3 conturi Cheloo 16HZ,Ombladon20CMOficial,Parazitii20CmOficial La scurt timp dupa crearea contului de pe YouTube,Cheloo "arunca" un remix la piesa "Daca eram" din si anunta ca nu se pensioneaza linistiti si ca are 4 bucati pentru cel de-al 3-lea album solo semnat Cheloo "Cel care uraste",care urmeaza sa fie lansat pe data de 24 martie Cu 2 saptamani inainte de lansarea albumului,Cheloo "arunca" pe canalul de YouTube piesa "Sau",primul single de pe album.

Cd parazitii

Aceasta contine o colaborare cu Ombladon si FreakaDadisk cd parazitii 2 membri Parazitii Cu 2 zile inainte de lansarea albumului apare si videoclipul piesei "Unde se termina visele". Aceasta piesa continand un mesaj foarte puternic,dar in acelasi timp e o piesa mai "melancolica",ceva necaracteristic celor de la "Parazitii" Pe 24 martie,se lanseaza albumul solo si in primele 48 de ore are deja peste De asemenea Cheloo a anuntat la "Observator" pe Antena 1 ca urmeaza albumul solo al lui Ombladon in si ca pe viitor urmeaza inca un album "Parazitii".

Acesta a mai cd parazitii ca este anul in care cei de la Parazitii vor "reinvia cu adevarat".

cd parazitii

Pe data viitoare!