Cancerul anorectal, Cancer anal | csrb.ro


cancerul mamar amg

Se pot utiliza două proceduri chirurgicale generale pentru a trata cancerul rectal: Rezecţie anterioară joasă Rezecţia anterioară joasă este o procedură utilizată pentru tratarea cazurilor în care cancerul anorectal se află în porţiunea superioară a cancerul anorectal.

Chirurgul va face o incizie în abdomen şi va îndepărta porţiunea superioară a rectului, precum şi ţesutul care o înconjoară pentru a se asigura că se îndepărtează şi toți ganglionii limfatici care conţin celule canceroase.

sarcoma cancer soft tissue

Apoi, vor plasa colonul în porţiunea cea mai caudală a rectului sau în partea superioară a canalului anal. Uneori, ei transformă capătul colonului într-o pungă internă pentru a înlocui rectul.

7 simptome specifice hemoroizilor, dar care pot ascunde cancerul anal

Probabil veţi avea nevoie de o stomă temporară pentru a acorda timp de vindecare pentru îmbinare. Rezecţie abdominoperineală Rezecţia abdominoperineală este utilizată pentru a trata cazurile cancerul anorectal care cancerul se află în porţiunea cea mai caudală a rectului.

  1. Cancer anal - Wikipedia
  2. Cancerul anal: factori de risc, clasificare, simptome & tratament

În acest caz, va fi necesar să îndepărtaţi rectul în întregime şi muşchii din jur pentru a reduce riscul de recidivare a cancerului în aceeaşi cancerul anorectal. Acest lucru implică îndepărtarea anusului şi, de asemenea, a muşchilor sfincter, astfel încât să cancerul anorectal existe nicio opţiune cu excepţia efectuării unei stome permanente după operaţie.

10 zile suplimente pentru dieta detox

Chirurgii de cancer intestinal fac tot posibilul pentru a evita efectuarea operaţiilor pentru plasarea stomelor permanente. Efectele secundare ale intervenţiei chirurgicale Operaţiile de cancer intestinal prezintă aceleaşi riscuri ca alte operaţii importante, inclusiv riscuri de sângerare, infecţie, dezvoltare a cheagurilor de sânge sau a problemelor de inimă sau de respiraţie.

Cancer anal | csrb.ro

Un risc este reprezentat de faptul că este posibil ca îmbinarea să nu se vindece în mod corespunzător şi poate curge în interiorul abdomenului. De obicei, acest lucru reprezintă un risc doar în primele zile de la operaţie.

  • Papilloma virus uomo sintomi conseguenze e precauzioni
  • 7 simptome specifice hemoroizilor, dar care pot ascunde cancerul anal
  • Cancerul rectal
  • În unele familii, mutațiile genetice transmise de la părinți la copii cresc riscul de apariție a cancerului colorectal.
  • Close Privacy Overview This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website.
  • Papilom în axila unui copil

Încă un risc este reprezentat de intervenţia chirurgicală pentru cancerul rectal. Nervii care controlează cancerul anorectal urinei şi funcţia sexuală sunt foarte aproape de rect, şi uneori o operaţie de îndepărtare a cancerului rectal poate afecta aceşti nervi.

Cancerul Anal

După operaţia de cancer intestinal, intestinul este mai scurt decât înainte. Acest lucru poate avea drept consecinţă nevoia pacienţilor de a merge la toaletă pentru a-şi goli intestinele mai des ca înainte.

Acest efect se soluţionează între trei şi şase luni de la operaţie. Citește și:.