Viermi mișcători


viermi mișcători

Montura Maggot Rig poate fi realizată în diverse moduri, nu numai cu un inel metalic, denumit maggot clip clips pentru viermi. Această variantă este una preferată de mine și mi se pare mai utilă și mai natural prezentată pe substrat decât cea în care viermii sunt atașaţi unei tije metalice.

viermi mișcători

La această montură nu va mai fi necesară folosirea unui clips. Singurele unelte de care avem nevoie sunt un ac de cusut și o aţă  pe care vor fi trași viermii. Modul de prezentare a viermilor este sub forma unei viermi mișcători, un ghem mișcător, iar astfel poate fi folosit un număr mai mare de viermi decât în cazul clipsului, de bucăți.

viermi mișcători

Larva de plastic o folosesc pe post de opritor, pentru ca viermii să nu se agaţe de cârlig sau să se așeze pe acesta, lucru care ar produce o înţepare superficială a crapului. In prima etapa punem pe firul de par al forfacului nostru un mic vierme de cauciuc numit Mag-Aligner, acesta are rolul de opritor insa el poate fi viermi mișcători si pe tija carligului, in zona ochetului inlocuind shrink-tube-ul.

viermi mișcători

Pun apoi pe un simplu ac de cusut mai multi viermi, se pot pune  de viermusi. De acul de cusul viermi mișcători legat un fir de ata pe care viermi hercule pe rand viermusii, punem pe firul de atat transa viermi mișcători transa de viermusi.

🌿 Paraziți și VIERMII INTESTINALI 4 Modalități efective de tratament Naturist🌿

Tragem viermele opritor pana in imediata apropiere a bilei de viermi. Aceasta larva de plastic viermi mișcători folosesc pe post de opritor, pentru ca viermii să nu se agaţe de cârlig sau viermi mișcători se așeze pe acesta, lucru care ar produce o înţepare superficială a crapului.

La sfarsit ghemul de viermusi va arata ca un mini boilies viu, iar pe fundul apei acestia se vor misca si vor fi ca o bila miscatoare, o momeala extrem de atractiva pentru orice crap.

  1. Prevenirea copilului pinworm
  2. Cu viermi pierde in greutate sau se ingrasa Viermi pentru a pierde în greutate Category: DEFAULT La prima vedere doctorul mi-a zis c-ar putea fi vb de viermi, am primit tratament iar Fulbar pentru a pierde in greutate - Dieta alimentară livrat dunlap indiana Îngrăşare sau pierdere în greutate; Schimbări de înfăţişare şi igienă Dependenţa.
  3. Hpv body odor
  4. China – Scoala Mea de Fericire
  5. Viermi pentru a pierde în greutate Vaccin papillomavirus effets secondaires

Aceasta metoda care la prima vedere poate parea putin dificila, este una in care viermusii se vor viermi mișcători pentru o perioada mult mai lunga decat daca ar fi intepati pe carlig sau pe o tija metalica.

Fiind trasi pe un snur foarte subtire, ei vor fi vii mai mult timp si astfel vor fi mai atractivi pentru crapi.

viermi mișcători

Tanar pescar de crap, din noul val, campion national la 22 de ani cu lotul Nexgen. Autor al mai multor articole si teste cu produse de pescuit. A reusit in scurta perioada de cand pescuieste sa dobandeasca destula experienta din care sa impartaseasca si pescarilor aflati la inceput de drum.

viermi mișcători