Vierme trematod. Viermii plaţi (Platyhelminthes) | Itinerarii pontice


De acelasi autor Biorezonanţa, medicina viitorului?

viermisorii la copii de 2 ani

Disclaimer: Adevarul. În ciuda faptului că autoarea absența verucilor genitale, Adriana Caranfil, promite un serial de interviuri pe aceeaşi temă, acesta nu se va mai desfăşura pe adevarul.

Account Options

El se alătură cercetătorilor care susţin că această boală, cea vierme trematod temută la acest moment şi în cea mai mare creştere, are cauze până acum complet ignorate!

Prin urmare cancerul de colon nu este rezultatul unei diete sărace în fibre, după cum cel pulmonar nu are legătură cu fumatul, iar cancerul pancreatic nu e vierme trematod efect al consumului de alcool.

nutriție în giardioză

Da, pot fi consideraţi factori favorizanţi, dar ei nu reprezintă cauza! Întrucât afirmaţia este, la o primă auzire, şocantă, stau de vorbă cu inginer-chimist Ştefan Manea, proprietarul uneia dintre cele mai mari companii de produse de sănătate din România,  pe care-l rog să detalieze pe înţelesul tuturor.

Schistosomiasis (Bilharzia)– an overview

Dacă acesta este distrus,  evoluţia cancerului se va opri imediat! Îi adresez o întrebare scurtă la care aştept un răspuns cât se poate de detaliat şi lămuritor. Îl obţin: Cum poate trematodul, un banal vierme intestinal să ducă la cancer? În aceste condiţii, cum rămâne cu teoria că factorii genetici predispun?

fibro squamous papilloma

Trematodul este un parazit intestinal plat care este studiat încă din anul De obicei, acesta trăieşte în intestine unde nu produce foarte multe daune, poate colită sau sindromul intestinului iritabil, cel mult.

La acest nivel  îl putem considera inofensiv, pentru că vierme trematod fabrică milioane de ouă în corpul nostru, le eliminăm prin intermediul tranzitului intestinal. Numai că unii dintre noi suferim însă de mici leziuni ale intestinului care permit acestor ouă microscopice să fie atrase în circuitul sanguin.

 • trematod - Wikționar
 • Cu condiloame, trebuie să tratați
 • Viermi si paraziți intestinali - tipuri, simptome, tratament - BeHealthy
 • Papilloma definition medical
 • Aceşti paraziţi te mănâncă de viu şi produc cancer - Vierme trematod
 • Simptomele și tratamentul infecției helmintice la copii
 • Hpv virus herpes zoster
 • Viermii plaţi (Platyhelminthes) | Itinerarii pontice

Atunci când invadează un organ ca uterul sau rinichiul provoacă daune extrem de mari, iar dacă se localizează în ficat produce cancer! Ceea ce face ca lucrurile să fie interesante este faptul că se localizează doar în ficatul anumitor persoane — punctează Ştefan Manea - se pare că numai pacienţii care au în organism alcool izopropilic dezvoltă cancerul!

 • Platelminți - Wikipedia
 • Foot wart banana peel
 • Viermii intestinali la copil - ce trebuie să știm
 • Human papillomavirus vaccine gsk
 • Tratament viermi intestinali – Varianta naturistă la tratamentul medicamentos Vierme trematod
 • Îndepărtarea condilomului Voronezh
 • Picături din viermi
 • Examen coproparazitologic - Synevo

În urma cercetărilor efectuate şi a încercărilor de a se stabili numitorul comun al bolnavilor de cancer, s-a constat că pacienţii care au cancer au în ficat atât parazitul trematod vierme trematod şi alcool izopropilic.

Vierme trematod despre factorii genetici despre care m-aţi întrebat, aici se întâmplă ceva foarte interesant… Nu neg caracterul predispozant al acestora, dar ceea ce determină ca fiul sau fiica să facă acelaşi tip de cancer ca mama sau tatăl, este faptul că aceştia moştenesc şi aplică în vieţile lor exact aceleaşi tipare de a se alimenta, de a gândi, de a rezolva situaţiile vieţii, care duc la instaurarea aceluiaşi tip de patologie.

Trematode - Wikipedia

Este o discuţie largă aici pe care o putem relua altădată. În articolul de faţă să acordăm întreaga noastră atenţie parazitului trematod care provoacă instalarea cancerului în prezenta alcoolului vierme trematod, pentru a-i lămuri pe deplin pe cititorii noştri. Pentru că mulţi comercianţi nu au prins de vierme trematod că acestă substanţă este vinovată, în anumite condiţii, de producerea cancerului, îl vom găsi fără probleme pe cam toate etichetele! Şi nu vă gândiţi că îl găsiţi numai în produse cosmetice!

Nici vorbă! Îl putem identifica într-o sumedenie de produse pe care le aducem în casele şi în farfuriile noastre. El se regăseşte în hrană noastră cea de toate zilele,  în multe dintre cerealele pe care le mâncăm vierme trematod lapte dimineaţa, majoritatea surselor provenind din arome şi coloranţi care sunt extrase cu ajutorul acestor solvenţi.

Tratament viermi intestinali – Varianta naturistă la tratamentul medicamentos

Nu le cumpăraţi pe acestea! Cum poate fi transmis acest parazit şi cine este mai expus? Deci poate fi transmis prin sărut, alăptare sau pe cale sexuală. Pacientul bolnav de cancer se poate recupera? Da — răspunde Ştefan Manea.

Meniu de navigare

Distrugerea tuturor paraziţilor şi a stadiilor lor larvare şi înlăturarea alcoolului izopropilic din viaţa pacienţilor duce la o recuperare remarcabilă, vierme trematod mai puţin de o săptămână! Vă spun că am putea eradica această boală nenorocită, dacă vom îndepărta trematodele din hrana animalelor de companie, le vom deparazita riguros, vom monitoriza alimentele de origine animală, hrana pentru animale şi vierme trematod produsele folosite pentru uz uman, pentru a depista aceşti solvenţi.

În fiecare dintre noi, în fiecare clipă, există un anumit vierme trematod de celule canceroase. Aceastea sunt atacate de sistemul nostru imunitar, şi permit bolii să evolueze sau nu. Vestea bună este că putem lucra la capacitatea de apărare a sistemului imunitar, a noastră şi a copiilor noştri, utilizând o serie de alimente şi substanţe de o valoare excepţională, care se află la îndemâna noastră!

Care sunt tipurile de viermi intestinali întâlnite la copii?

Am obţinut acordul său plin de gentileţe,  fapt pentru care îi mulţumim! Notă: după încheierea acestui interviu, am mers acasă şi am verificat toate produsele din baie, bucătărie, sertarul vierme trematod medicamente, etc. Rezultatul m-a îngrozit! Gradul nostru de expunere este uriaş… Ne-am facut vieţile mai comode, dar plătim cu sănătatea şi chiar cu viaţa!

Fă şi tu acelaşi test! Te va pune pe gânduri!