Terapie antiparazitară


terapie antiparazitară

Cel mai frecvent putem intallni oxiuriaza, ascaridiaza, giardiaza. Mai exista si alte tipuri de parazitoze intestinale, dar acestea sunt foarte rare.

terapie antiparazitară

O mare parte a parazitozelor par la prima vedere asimptomatice, iar putinele semne par mai degraba asociate unei boli banale: lipsa poftei de mancare, diaree usoara pana la cronicapierdere in greutate, greata, balonari, dureri abdominale. Diagnosticul se poate pune foarte simplu, in urma efectuarii examenului coproparazitologic scaun.

Antiparazitare

Daca exista elemente parazitare in scaun, fie ca sunt oua, larve paraziti vii, diagnosticul este pozitiv si se va efectua tratamentul anti-parazitar. Suplimentele alimentare din aceasta categorie contribuie la eliminarea parazitozelor intestinale, terapie antiparazitară solutii naturale de sprijin in lupta cu parazitii.

terapie antiparazitară

Pharma Vision plus va pune la dispozitie o serie de suplimente alimentare bazate pe ingrediente naturale, atent selectionate pentru a va aduce un PLUS in terapie antiparazitară de bine! Sorteaza dupa: Formula speciala  ce contribuie la sustinerea sistemului imunitar si digestiv prin asigurarea functionarii normale a

terapie antiparazitară