Parazitii remix, Parazitii - Degeneratia Urmatoare (remix) Lyrics


parazitii remix

Zambesc isteric, psihic, sunt labil Daca uit sa-mi iau pastilele va mai alegeti cu-n Vadim Plang in hohote de parazitii remix, day, everyday, auzi bey? Daca nu s-a ales prafu, o sa s-aleaga De-o tara in care cand deschizi gura astia te leaga si Vreau sa va vad zambind dragii mei parazitii remix Cand o sa va dam foc in noapte, la fel ca K.

parazitii remix

Facem slalom printre cretini zi de zi Intr-o lume mica si murdara asa cum o stii Prostii par conceputi pe cale artificiala Ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala. Facem slalom printre cretini ca sa traim Si ne dam de ceasul mortilor ma-tii cand te-ntalnim Ai doua clase primare, esti poreclit ganditoru', Sa nu faci lectii cu copilu', ca-i distrugi viitoru'.

parazitii remix

Esti un creator de linguri, citeste almanahe Treci la fapte ca vei deveni primar de Bucuresti la noapte. Nu ridica gastric cancer ke parazitii remix la cer, la sfantul satelit Ca va scuipa 0 si 1 si va pica dezamagit.

parazitii remix

Ne intrebam timid, acum, cu voia dumneavoastra Ce poate sa faca o telenovela de succes dintr-o proasta? Mi se sopteste-n casca, ca sunt ca si mancat, ooo, ce parazitii remix speriat!!

Slalom printre cretini remix è tratto dall'Album Slalom printre cretini Re-release Parazitii remix list e i testi dell'album: Tracking list e i testi parazitii remix Slalom printre cretini Re-release Data di pubblicazione: 6 ottobre Tracking list e i testi dell'album:.

Concentrati in metropole