Paraziti malofage, CRIMECTIN PLUS inj


Acest proiect are următoarele cinci obiective: Obiectivul nr.

Magazin haine parazitii. Posts navigation Detergent pentru rufe parazit Magazin haine parazitii.

Redescrierea morfologică completă a speciilor deja cunoscute și considerate valide in prezent. Redescrierea morfologică completă și detaliată a speciilor de Penenirmus și Philopterus cunoscute pană in prezent ca fiind parazite pe unii reprezentanți ai familiei Sylviidae, se va face in primul rand prin examinarea exemplarelor tip ale fiecărei specii, dar și prin colectarea unor exemplare aparținand acestor două genuri de pe gazdele tip ale fiecărei specii cunoscute.

Rezultate preconizate: Descrieri morfologice complete și detaliate, insoțite de desene științifice, paraziti malofage toate cele 14 specii Penenirmus și Philopterus cunoscute pană in prezent de pe Sylviidae. De asemenea, pe baza materialului colectat va fi imbogățită colecția de malofage a Muzeului Național de Istorie Naturală "Grigore Antipa".

paraziti malofage manual de detoxifiere naturala

Obiectivul nr. Descrierea unor specii noi pentru știință pe baza materialului colectat de pe gazde noi din cadrul familiei Sylviidae. In descrierea acestor specii noi mă bazez atat pe materialul colectat recent cat și pe materialul ce urmează a fi colectat in primele 18 luni ale proiectului, de pe specii de Paraziti malofage de pe care nu au mai fost semnalate cele două genuri de malofage.

paraziti malofage papillomavirus in chameleons

De asemenea, pe baza materialului colectat si determinat ca specii noi, va fi imbogățită colecția de exemplare tip a Muzeului Național de Istorie Naturală "Grigore Antipa". Stabilirea statutului taxonomic al tuturor speciilor cercetate, pe baza caracterelor morfologice.

paraziti malofage parasites du maurier review

Pentru realizarea acestui obiectiv vom analiza comparativ, pentru toate speciile cercetate, acele caractere morfologice și biometrice cu valoare taxonomică pentru genurile Penenirmus și Philopterus.

Prin analiza comparativă a tuturor acestor caractere se vor stabili diferențele și asemănările paraziti malofage speciile cercetate putandu-le astfel valida sau invalida prin trecerea denumirii lor in sinonimie.

Povestea lor paraziti malofage prin primavara, imediat cum se incalzeste un pic pe afara, dureaza cam toata vara, pana toamna tarziu si se soldeaza cu mancarimi diverse, ale pasarilor si ale proprietarilor lor. Dintre semnele observate in cazul unei parazitari externe: apar deplumatii lipsa de pene pe anumite zone pasarile sunt agitate, nu se pot odihni, slabesc scade productia de oua se ciugulesc excesiv, provacandu-si rani, uneori grave si chiar poate aparea canibalismul Desi toti marunti si divers colorati, diferentierea simpla si clara intre cele doua categorii se face prin zdrobirea lor pe o coala de hartie alba: daca pe coala apare sange, este acarian, daca nu paraziti malofage sange este paduche malofag. Simplu si logic, asa-i? De ce este diferentierea importanta? Pentru ca, pe langa ceea ce consuma efectiv pentru a se hrani, intre cele 2 tipuri de paraziti externi de mai sus exista si o diferentiere majora din punct de vedere al ritmului zilnic de viata, de care trebuie tinut cont in momentul deparazitarii cotetelor si anume, spre deosebire de paduchii propriu-zisi, acarienii adulti se hranesc noaptea, peste zi retragandu-se in crapaturile cotetelor, fiind astfel mult mai putin accesibili pentru indepartarea mecanica in momentul curatarii cotetelor sau efectuarii tratamentelor antiparazitare.

Pe parcursul acestui proces de analiză se va ține cont și de posibilitatea ca unele caractere să prezinte o variabilitate intraspecifică pronunțată.

Aceste caractere cu detoxifiere celulara astfel de variabilitate vor fi depistate prin examinarea a cat mai multe exemplare din fiecare specie in parte.

Rezultate preconizate: Clarificarea statutului taxonomic validare sau sinonimizare pentru toate speciile de Penenirmus și Philopterus descrise pană in prezent de pe Sylviidae.

paraziti malofage sintomi di papilloma virus nell uomo

Evaluarea diferențelor genetice dintre speciile cercetate pe baza unor secvențe de ADN mitocondrial reprezentat de gena pentru citocrom oxidaza I COI.

Prin realizarea acestui obiectiv se doreste a se certifica și din punct de vedere genetic validitatea speciilor cercetate și descrise.

  • Paraziti malofage.
  • Fiecare ml de produs conține Ivermectină 10 mg si Clorsulon mg.
  • Au corpul turtit dorsoventral, capul proeminent, mai îngust decât toracele la anoplure sau mai lat decât torace la malofage.

Rezultate preconizate: Secvențe de ADN mitocondrial pentru speciile la care vom avea material proaspăt colectat. Realizarea unei chei de determinare pentru speciile fiecăruia dintre cele două genuri cercetate.

Selectand doar acele caractere morfologice paraziti malofage biometrice care diferențiază semnificativ speciile intre ele, va fi realizată cate o cheie dihotomică de identificare a acestora pentru fiecare dintre cele două genuri in parte.

Rezultate preconizate: Două chei dihotomice de identificare a speciilor una pentru speciile genului Penenirmus de pe reprezentanții familiei Sylviidae, si alta pentru speciile genului Philopterus de pe reprezentanții aceleiași paraziti malofage de gazde.

In some of them chewing louse species collected from the same hosts we also collected were cited and we mentioned them hrther on Adam, op.