Diamant solitar. Particularitățile inelului solitaire cu diamant


Conținutul Inel de logodna solitaire lucrat exclusiv manual in aur alb 18k, cu diamant natural brilliant cut de o frumusete rara si cu caracteristici impresionante, culoare F, clariate Vvs, marime 0. Suntem convinsi ca poate topi inima jumatatii tale instantaneu.

Adauga in wishlist Sterge din wishlist Servicii post-cumparare Beneficiati de servicii post-cumparare gratuite curatare, verificarea monturii pietrei sau eventualele reparatii minore cauzate in timp de purtarea defectuoasa a bijuterieifie trimitand bijuteria prin posta, fie lasand bijuteria in magazinele FIRESC din Bucuresti si Constanta. Certificare, Ambalaj, Transport Asigurarea si transportul bijuteriei la adresa indicata sunt gratuite.

diamant solitar

Bijuteria va fi ambalata intr-o cutie speciala impreuna cu certificatul de conformitate si factura fiscala. Coletul va fi expediat prin curierat rapid serviciul door-to-door cu valoare declarata si integral asigurata. Costurile expeditiei vor fi suportate de firma noastra.

diamant solitar

In cazul putin probabil in care coletul s-ar pierde, destinatarul va fi integral despagubit. Vezi cutia si punga Despre aur Nu folosim aur uzat provenit din bijuterii date la schimb in procesul de productie.

Duritatea aliajului confera aurului de 18Kt o rezistenta mecanica asemanatoare cu cea a aurului cu carataj mai mic. Lipiturile nu contin cadmiu. In procesul tehnologic de fabricare a bijuteriilor FIRESC se folosesc numai lipiturile facute cu ajutorul unui laser special.

diamant solitar

Diamant solitar magazine Puteti veni sa vedeti toate inelele de logodna si verighetele, precum si o mare parte din diamant solitar, in magazinele partenere FIRESC In timpul completarii comenzii veti putea alege sa ridicati bijuteriile in unul dintre magazinele FIRESC.