Detoxifiant herbagetica. Spune-ţi opinia


detoxifiant herbagetica

Zeolit Detox - Herbagetica Efecte: Elimina metalele grele, decontaminant radioactiv, imunostimulent, anticancerigen, detoxifiere. Zeolitul poate fi considerat o „sita moleculara” pentru organism, datorita structurii sale complexe fiind capabil sa lege si sa detoxifiant herbagetica substantele toxice.

Folosirea Zeolitului in detoxifiant herbagetica este o traditie detoxifiant herbagetica o vechime de cateva mii de ani, acest mineral fiind un remediu important in medicina Ayurveda medicina traditionala indiana si in medicina traditionala chineza, dar si in medicina populara ruseasca.

Beneficii: Contribuie la: chelarea metalelor grele din tesuturi, eliminarea toxinelor si a ureei, echilibrarea sistemului imunitar, inhibarea dezvoltarii celulelor maligne, potentarea efectelor benefice in chimioterapie si radioterapie si reducerea efectelor secundare severe, blocarea actiunii unora dintre xenoestrogeni, inactivarea unor pesticide ingerate accidental, imbunatatirea functiilor hepatice afectate de virusuri, alcool, protejarea celulelor impotriva stresului oxidative.

  1. Pe baza acestui studiu, s-a ajuns la concluzia detoxifiant herbagetica administrarea de Aloe Ferox timp de o lună reduce simptomele sindromului de colon iritabil.
  2. DETOX Activ, capsule - HERBAGETICA Detoxifiant herbagetica
  3. Cura de detoxifiere a organismului
  4. Parasites 12 Detox forte x 60cps (Herbagetica)
  5. Produse pentru detoxifiere - Herbagetica
  6. Metoda de tratament împotriva viermilor
  7. Raluca, farmacistul PCFarm, va poate ajuta cu sfaturi utile si lamuriri.
  8. A se administra cu prudenţă femeilor însărcinate sau care alăptează, bolnavilor de diabet.

Adjuvant in: boala canceroasa cancer hepatic, mamar, ovarian, al intestinului gros si al rectului, la prostata, la plamani etc. Mod de dministrare: Adulti 1 capsula de 4 ori pe zi; copii 1 capsula de 3 ori pe zi.

detoxifiant herbagetica

Aceasta recomandare este una generala, pentru afectiuni acute sau foarte grave puteti mari doza. Contraindicații: A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza.

detoxifiant herbagetica

Poate inactiva unele metale de ex.