Condilom vaginal, Condiloame vaginal


papilomul este un parazit

Leziunea este nedureroasă asemănătoare unei veruci si se dezvolta la bărbat pe gland, testicul sau anus iar la femeie pe colul uterin favorizează aparitia unui cancer al uteruluiîn vagin, pe vulvă sau pe anus. Condilomul genital poate fi sub forma unei excrescenţă mare creastă de cocoş sau plat vizibil condilom vaginal după colorare si este insotit de miros urât, zemuire si jena in actul sexual.

Tratamentul este local si consta in aplicaţii cu podofilină, electrocoagulare, sau utilizarea laserului.

simptome viermi la adult ce

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale condilom vaginal remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza.

L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament.

papillon zeugma gecelik fiyat

Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum condilom vaginal fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs.

crawler nightcrawler)

CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.