Cheloo manele, Uite cum canta un manelist hip-hop! Cheloo l-a umilit in ultimul hal dupa ce l-a auzit


doare după îndepărtarea verucilor genitale

Parazitii cheloo manele, ridicati la rangu' de anti-eroi! Cheloo: Nu fac hip-hop sa ma ard n chec Pe 3 lei negri la cec, S-ajung umflat, infect, N-o frec n vorbe moi Cunosti problema, dar datele sunt eronate, Nu cnt tumori primate deprimate, Vizual muzical ma satisface culoarea curvei strangulate.

E minunat sa fii taran n capitala, ce noroc! Sa fii nascut si crescut lnga porc la bloc.

simptome în corpul femeii

Sa va pititi toti la "Mina Minovici", Ncep sa cred ca locul meu nu e aici, printre localnici. Sunt un sensibil Pe cale de-a deveni credibil, Prost si fericit, cazut n penibil, I-oribil! Cu saliva-n tricou, tocnd ultimul ban, O sa va cnt cu trandafiru-n dinti iubirea pe la geam.

vaccinați-vă împotriva virusului papilomului

N-am pierdut nici un fan, caci de-un an Cna-ul e un urias cu fata de cur pensat si complexe de nan. Ombladon: Nu exista cuvinte mari, ci doar capete mici, Nu sunt aici sa va educ copiii si nici sa fac din cacat bici.

ecografie de vierme

Deschide bine ochii, nu casca gura, nene, Ce vezi la mine nu e burta, am o boala de piele. Controlez atent undele radio, ca Robocop, Va iau n pula tot neamu' de la maimuta la Cheloo manele 8.

medicament detoxifiant foie

Depui efort sa ai confort, Esti jumatate mort, Da' sub sistem nu mai esti la gndire nici ca sa sufli-n tort. Plutesc pe beat-uri.

este posibil după îndepărtarea verucilor genitale