Artparasite tin


Munca se desfășoară într-o căldură insuportabilă.

artparasite tin

Transpirația lasă dungi pe fețele machiate ale personajelor. Carminul voios devine mai fluid, albastrul de Viena mai palid, și actorul trebuie să se remachieze de 10 ori pe zi. În timpul filmărilor, se poate vedea decorul colorat stern, unde toți lucrează.

Interview with James Bullough at Turiner Str. 19 in Berlin

Pentru ca miile de oameni să se poată distra fără griji este nevoie de munca încordată a zeci de oameni. În aceeaşi perioadă, actorul şi regizorul Jenő Janovics a înfiinţat case şi studiouri de producţie.

artparasite tin

Astfel, pînă înla Cluj au fost realizate 70 de filme, regizate, scrise sau produse de către Janovics Jenő şi echipa sa. A fost primul cineast din lume căruia i s-a acordat titlul de "sir" de către Casa Regală a Angliei.

artparasite tin

În anulJanovics înfiintează propriul studio de film şi semnează un prim contract cu tânărul regizor Kertész Mihály. Înajunge în America unde devine artparasite tin sub numele de Michael Curtiz si regizează peste de filme printre care şi Casablanaca cu care câștigă premiul Oscar. Concert Recital Concerts Festivals La începutul lui Janovics a înființat împreună cu principalii competitori ai studiourilor Pathé, Projectograph, studiourile de film Proja.

artparasite tin

Acestea și-au propus să turneze 10 filme într-un an, față de 3 realizate în anul anterior. Oamenii care treceau pe lângă cimitir o luau la fugă, îngroziți și făcându-și cruce. Un preot care era în cimitir artparasite tin început chiar să spună rugăciuni artparasite tin exorcizare, pentru a alunga "spiritele rele".

artparasite tin