Anti parazitare


anti parazitare hpv virus biopsie

Cel mai frecvent putem intallni oxiuriaza, ascaridiaza, giardiaza. Mai exista si alte tipuri de parazitoze intestinale, dar acestea sunt foarte rare.

anti parazitare paraziti pe gene

O mare parte a parazitozelor par la prima vedere asimptomatice, iar putinele semne par mai degraba asociate unei boli banale: lipsa poftei de mancare, diaree usoara pana la cronicapierdere in greutate, greata, balonari, dureri abdominale. Diagnosticul se poate pune foarte simplu, anti parazitare urma efectuarii examenului coproparazitologic scaun.

Daca exista elemente parazitare in scaun, fie ca sunt oua, larve paraziti vii, diagnosticul este pozitiv si se va efectua tratamentul anti-parazitar. Suplimentele alimentare din aceasta categorie contribuie la eliminarea parazitozelor intestinale, reprezentand solutii naturale de sprijin in lupta cu parazitii.

Pharma Vision plus va pune la dispozitie o serie de anti parazitare alimentare bazate pe ingrediente naturale, atent anti parazitare pentru a va aduce un PLUS in starea de bine! Sorteaza dupa: Formula speciala  ce contribuie la sustinerea sistemului imunitar si digestiv prin asigurarea functionarii normale a

anti parazitare condilom la fiică